Hírek

Figyelemfelhívás

Kérjük, hogy temetőlátogatásuk során fokozott figyelemmel közlekedjenek a sírok között.Tisztelt Temetőlátogatók!


A Temető területén lévő fák nagy része életkorukból adódóan, valamint a káros környezeti tényezők hatására egyre nagyobb számban betegszik meg illetve szárad ki, veszélyeztetve ezzel a temetőlátogatókat, valamint a temetőben lévő síremlékeket és egyéb műtárgyakat.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a BIOKOM Nonprofit Kft. szeptember hónapban megkezdte a kiszáradt, illetve a balesetveszélyes fák kivágását, metszését, a kegyeleti szolgáltatás zavartalan biztosítása mellett.
A munkálatok miatt kérjük, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a temető egész területén.


Kérjük, hogy temetőlátogatásuk során fokozott figyelemmel közlekedjenek a sírok között.


Felhívjuk figyelmüket, hogy a sírjel vagy a sírbolt műszaki állapotáért a sírhely feletti rendelkezési jogot gyakorló személy a felelős.
Amennyiben a rendelkezésük alatt álló síremlék balesetveszélyes állapotát észlelik, kérjük, haladéktalanul intézkedjenek annak biztonságossá tétele érdekében.
Amennyiben egyéb síremlék súlyosan balesetveszélyes, életet fenyegető közvetlen veszélyt jelentő állapotát észlelik (pl. összeomlásának közvetlen veszélye fennáll), kérjük, értesítsék a temető üzemeltetőjét.
A balesetek elkerülése, megelőzése érdekében javasoljuk, hogy idős és kiskorú hozzátartozóik ne kapaszkodjanak, dőljenek neki síremlékeknek, pihenésre a temetőben elhelyezett padokat vegyék igénybe.


Köszönjük együttműködésüket.


Pécsi Köztemető
BIOKOM Nonprofit Kft.« vissza
  • Sírgondozás
  • Hitellehetőség
LEGFRISSEBB HÍREK

Ünnepi nyitvatartás

2018. december 05.
Tovább

Nyitvatartás

2018. november 29.
Ügyfélszolglati iroda nyitvatartása...
TovábbTemető belső térkép
Temető térkép
IMPRESSZUM