Szolgáltatások

Kegyeleti szolgáltatásunk

Minden ember alapvető igénye, hogy elrendezett életet tudjon maga mögött, melynek része e földi léttől való búcsúzás.
KEGYELETI SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

A temetés költsége azonban sok családnak gondot okoz és megrendíti az anyagi helyzetét.

Sokan hátramaradt családtagjaikat szeretnék megkímélni attól, hogy fájdalmukat anyagi gondokkal fokozzák, s vannak, akiknek nincs olyan hozzátartozójuk, aki végtisztességükről gondoskodna.

Mindezekre figyelemmel, a Pécsi Köztemető szakmai tapasztalata alapján létrehozta a

Kegyeleti Szolgáltatási Szerződés

rendszerét. Az előtakarékosság lehetővé teszi, hogy életében gondoskodhasson saját vagy hozzátartozója esetleges temetéséről.

Olyan rendszert dolgoztunk ki, mely rugalmasan alkalmazkodik az egyéni igényekhez, és garanciát nyújt arra, hogy a végső búcsú elképzelése szerint történjen (megválaszthatja a temetés formáját, a temetkezési helyet, a szertartás jellegét).

Szerződéskötéskor 49.000.- Ft előleget, egyszeri 6.100 Ft kezelési költséget, valamint új temetkezési hely igénylése esetén a temetkezési hely díját kell befizetnie a megrendelőnek.

A temetésre fordítandó összeg nagyságáról szabadon dönthet.

A befizetett előleg és a temetkezés teljes összege között fennmaradó rész kiegyenlítésének idejét egyénileg határozhatja meg (havi, negyedéves, féléves, éves befizetés). A havi díj minimum 3.000.- Ft.

Munkatársaink készséggel adnak további részletes felvilágosítást.

Nyugodt, szép éveket kívánunk.

Pécsi Köztemető

« vissza
  • Sírgondozás
  • Hitellehetőség
LEGFRISSEBB HÍREK

HIRDETMÉNY

2018. október 15.
A BIOKOM Nonprofit Kft., a Pécsi Köztemető üzemeltetője felhívja az érintett hozzátartozók és a lakosság figyelmét a peremtemetőben az 1994. előtti években betemetett sírhelyek, az 1919 előtt alapított sírboltok, valamint a 2009. év előtt elhelyezett urnák újraváltásának esedékességére.
Tovább

HIRDETMÉNY

2018. október 15.
A BIOKOM Nonprofit Kft., a Pécsi Köztemető üzemeltetője felhívja az érintett hozzátartozók és a lakosság figyelmét a Pécsi Központi temetőben a B (gyerek) és a Y parcellában elhelyezkedő sírok, az 1919. előtt alapított sírboltok, továbbá a 2009. év előtt elhelyezett urnák, és a parcellák lejáratakor meg nem váltott hagyományos sírhelyek újraváltásának esedékességére.
TovábbTemető belső térkép
Temető térkép
IMPRESSZUM