Rólunk

Megközelíthetőség

Megközelítés és google térkép.


A Pécsi Központi Temető Pécs DK-i részén fekszik. Kiválóan megközelíthető minden közúti járművel. Nyugati oldalán az 58-as számú főút, Déli oldalán az 57-es számú főút húzódik. Keleten a Nagyárpádi út, Északi részén pedig a Faiskola utca övezi.

A gépjárművel érkezők számára a parkolás a Nyugati oldalkerítés mellett kialakított parkolóban és az Északi oldalon lévő INTERSPAR parkolóban biztosított.

A temető területére gépkocsival a Keleti Nagyárpádi út felol lévő portán keresztül lehet behajtani.

A temető minden bejáratánál buszmegálló található, így a város minden pontjáról könnyen elérhető. A helyi autóbuszállomásról indulva a 6-os, 7-es, és a 41-es számú járatok a temető Nyugati oldalán lévő két kapunál, a 42-es számú autóbusz pedig a temető Északi és Keleti bejáratainál lévo megállókban áll meg. Ezen járatok a távolsági autóbuszpályaudvar mellett is megállnak, így akár vonattal, akár autóbusszal érkeznek Pécsre, így gyorsan és könnyen eljuthatnak a temetőhöz.

A temetőn belüli tájékozódást a bejáratoknál elhelyezett temetőtérképek segítik. A Pécsi temető térképét honlapunkról is letölthető és kinyomtatható.Nagyobb térképre váltás


« vissza
  • Sírgondozás
  • Hitellehetőség
LEGFRISSEBB HÍREK

Hirdetmény - lejáró sírhelyek

2021. március 01.
Tovább

Tájékoztató a Pécsi Köztemetőben lévő megemlékezésekről

2020. október 22.
Tovább


Temető belső térkép
Temető térkép
IMPRESSZUM