Rólunk

Megközelíthetőség

Megközelítés és google térkép.


A Pécsi Központi Temető Pécs DK-i részén fekszik. Kiválóan megközelíthető minden közúti járművel. Nyugati oldalán az 58-as számú főút, Déli oldalán az 57-es számú főút húzódik. Keleten a Nagyárpádi út, Északi részén pedig a Faiskola utca övezi.

A gépjárművel érkezők számára a parkolás a Nyugati oldalkerítés mellett kialakított parkolóban és az Északi oldalon lévő INTERSPAR parkolóban biztosított.

A temető területére gépkocsival a Keleti Nagyárpádi út felol lévő portán keresztül lehet behajtani.

A temető minden bejáratánál buszmegálló található, így a város minden pontjáról könnyen elérhető. A helyi autóbuszállomásról indulva a 6-os, 7-es, és a 41-es számú járatok a temető Nyugati oldalán lévő két kapunál, a 42-es számú autóbusz pedig a temető Északi és Keleti bejáratainál lévo megállókban áll meg. Ezen járatok a távolsági autóbuszpályaudvar mellett is megállnak, így akár vonattal, akár autóbusszal érkeznek Pécsre, így gyorsan és könnyen eljuthatnak a temetőhöz.

A temetőn belüli tájékozódást a bejáratoknál elhelyezett temetőtérképek segítik. A Pécsi temető térképét honlapunkról is letölthető és kinyomtatható.Nagyobb térképre váltás


« vissza
  • Sírgondozás
  • Hitellehetőség
LEGFRISSEBB HÍREK

HIRDETMÉNY

2018. október 15.
A BIOKOM Nonprofit Kft., a Pécsi Köztemető üzemeltetője felhívja az érintett hozzátartozók és a lakosság figyelmét a peremtemetőben az 1994. előtti években betemetett sírhelyek, az 1919 előtt alapított sírboltok, valamint a 2009. év előtt elhelyezett urnák újraváltásának esedékességére.
Tovább

HIRDETMÉNY

2018. október 15.
A BIOKOM Nonprofit Kft., a Pécsi Köztemető üzemeltetője felhívja az érintett hozzátartozók és a lakosság figyelmét a Pécsi Központi temetőben a B (gyerek) és a Y parcellában elhelyezkedő sírok, az 1919. előtt alapított sírboltok, továbbá a 2009. év előtt elhelyezett urnák, és a parcellák lejáratakor meg nem váltott hagyományos sírhelyek újraváltásának esedékességére.
TovábbTemető belső térkép
Temető térkép
IMPRESSZUM