Hírek

Tájékoztatás - koronavírus

A koronavírus miatt kialakult helyzettel kapcsolatos tájékoztatók itt olvashatók.


Tisztelt pécsi polgárok!

Az új koronavírus járvány megfékezése érdekében a Kormány által kihirdetett, a kijárási korlátozásokról szóló 168/2020. (IV.30.) Korm. rendelet módosítása alapján a pécsi köztemetők és a temetési szertartások szabadon látogathatók, a lehetőség szerinti legalább 1,5 méter védőtávolság betartásával.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 207/2020. (V.15.) Korm. rendelet alapján 2020. június 1. napjától a temetést követő családi rendezvény megtartható, ha a résztvevők száma nem haladja meg a 200 főt.

Továbbra is kérjük a temetés szervezése vagy egyéb ügyintézés során a munkatársaink védelmét szolgáló intézkedések betartását.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Tisztelt pécsi polgárok!

Az új koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzettel és a korábban meghirdetett intézkedésekkel összhangban, ügyfeleink, munkavállalóink védelme és a közfeladat biztonságos ellátása érdekében a pécsi köztemetőkben az alábbiak betartását kérjük március 18-a, szerdától a pécsi polgároktól:

- a központi köztemető nagydísztermében és kápolnájában egyidejűleg összesen maximum 10 fő tartózkodhat a ravatalozás és szertartás idején,

- a központi köztemető ravatalozójának kistermeiben, az új ravatalozóban és a peremtemetők ravatalozóiban egyidejűleg összesen maximum 5 fő tartózkodhat.

A korlátozás érvényesítése az üzemeltető felelőssége, ennek érdekében saját hatáskörében is intézkedhet, de azt kérjük a pécsi polgároktól, hogy a temetés szervezésekor maguk is ügyeljenek a fentiek betartására.

Előre is köszönjük megértésüket és együttműködésüket! Vigyázzunk egymásra!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy

- a koronavírus fertőzés kockázatának csökkentése érdekében -

a Biokom Nonprofit Kft. Pécsi Köztemető személyes ügyfélszolgálatán 2020. március 17-től határozatlan ideig az alábbi eljárásrendet vezetjük be:
1. Temetés ügyintézés kizárólag előzetes időpont egyeztetés után lehetséges. Időpont egyeztetés a 72/805-440 vagy a 72/805-445-ös telefonszámokon.
2. A sírhelyek újraváltása kizárólag elektronikusan vagy telefonon intézhető a 72/805-440-es telefonszámon vagy a temetopecs@temetopecs.hu e-mail címre írt elektronikus levél útján.
3. A sírgondozási, virágkötészeti munkák megrendelése a 72/805-440-es telefonszámon vagy a temetopecs@temetopecs.hu címre írt elektronikus levél formájában történhet.

Előre is köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

Biokom Nonprofit Kft.
Pécsi Köztemető« vissza
  • Sírgondozás
  • Hitellehetőség
LEGFRISSEBB HÍREK

Hirdetmény - lejáró sírhelyek

2021. március 01.
Tovább

Tájékoztató a Pécsi Köztemetőben lévő megemlékezésekről

2020. október 22.
Tovább


Temető belső térkép
Temető térkép
IMPRESSZUM