VÍZIÓNK

Számunkra mindig az ember áll a középpontban.

Legfőbb célunk egy olyan komplex szolgáltatás nyújtása, amely segíti ügyfeleinket és hozzátartozóikat a legnehezebb pillanatokban, a gyász és az elengedés idején. Lehetőséget teremtünk minden ügyfelünk számára, hogy elhunyt szeretteik emlékét örökre megtarthassák és szívükben őrizhessék.

 

 

MISSZIÓNK

Széles szolgáltatás- és termékkínálatunknak köszönhetően egyszerűbbé válik az ügyintézés a nehéz időszakban. Kollégáink ebben a nehéz helyzetben végigsegítik a hozzátartozókat a temetés teljes körű ügyintézésében, sírgondozásban és -tisztításban, a megfelelő sírkő és temetési kellékek kiválasztásában, gyászjelentés összeállításában, virág- és koszorú rendelésében, sírhely kiválasztásában és újraváltásában, vagy akár előtakarékossági igény esetén.

Célunk, hogy levegyük a terhet a hozzátartozók válláról, így az nem adminisztrációs feladatok uralják a gyász idejét. Munkánk során különös odafigyeléssel várjuk ügyfeleinket, a felmerülő problémákra rugalmas és teljes körű megoldást adunk. Ügyfeleinket legjobb szakértelmünk szerint szolgáljuk ki, több mint 100 éves tapasztalatunkkal minden helyzetben segítséget nyújtunk.

 

 

TEVÉKENYSÉGÜNK

A temetkezési szolgáltatás sajátos közszolgáltatás. Áldozatos munkát igényel annak érdekében, hogy mindenki az általa elvárt módon búcsúzhasson a földi léttől.

Szolgáltatásunkkal meg kívánunk felelni a kegyelet jogi, szakmai, kulturális, erkölcsi követelményeinek és a gyászolók eltérő elvárásainak.