Sírhelyeink

 

Exkluzív sírhelyeink bármikor előre megválthatóak. A Pécsi Köztemetőben történő elhelyezés esetén a BIOKOM Nonprofit Kft. komplett gránit sírgarnitúrák kivitelezésében is rendelkezésre áll. A 30 évig garanciális, minőségi, hagyományos és modern jellegű sírkövek természetes kövek felhasználásával készülnek, közel 20 féle színben választhatóak.

A Siklósi út - Faiskola út sarkán lévő sírkő-lerakatunkban széles gránit szín- és formaválasztékkal, szaktanácsadássál várjuk Önt.

Megtekintés térképen

 

 

LUX AETERNA

 

Exkluzív sírhely

A nyugati kapu bejáratánál, központi helyen, a legmodernebb technológiával készült, alumínium vázas, rongálásbiztos kerámia gres lap borítású urnaligetünkben 1 és 2 személyes urnás elhelyezésre van lehetőség. Az időtálló kivitelezésnek köszönhetően a későbbiekben nincs szükség újravésésre vagy festésre. Fekete-arany vagy bronz színű betűk, kegyeleti kereszt, örökmécses és váza is választható. Korszerű megjelenésű urnafalaink rendezett környezetben találhatóak. Munkatársaink rendszeresen gondozzák a parkosított környezetet, tisztítják a falakat így eltekinthet a sírgondozással járó nehézségektől.

 

modern megjelenés
gondozott környezet

 

 

XXV/A URNAFÖLD

Új urnaföld

A temető déli oldalán található új urnaföldünk exkluzív megjelenésű, 2 urna elhelyezésére alkalmas. A parcellában előre elhelyezett, soronként egységes színű gránit urnagarnitúrák közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt. A sírhelyeket kavics és növényzet veszi körbe, az urnaföldet rendszeresen gondozzuk, így biztosítva meghitt helyszínt a búcsúzásra, emlékezésre. A választott síremlék kérhető szögletes, illetve könyv párnakővel is.

 

választható párnakővel
parkosított parcellában

 

SÍRBOLT

3 és 6 személyes sírboltok

A családok számára alkalmas sírhely alapító okirattal vásárolható meg 60 évre. A 3 személyes sírboltba 3 koporsó és 10 urna, a 6 személyesbe pedig 6 koporsó és 20 urna helyezhető.

 

3 és 6 személyes
60 évre vásárolható

 

URNAFAL

Urnacsarnok

A temető déli részén található urnacsarnokban diszkrét, meghitt, zárható helyek találhatóak. A fülke nyitásához szükséges kulcs a család tulajdona, ez  a megvásárláskor átadásra kerül. Az igényes megjelenés fenntartása érdekében a csarnokban egységes táblákat használunk. Az urnacsarnokban felravatalozott búcsúztatásra is van lehetőség.

zárható helyek
ravatalozás a csarnokban

 

Keressen minket bizalommal!

 

    Telefon: 30/721-3453     

E-mail: siremlek@biokom.hu